Арда даде страхотен пример как се печели във футбола

ЦСКА

Независимо дали ще има сделка с ЦСКА за Станислав Иванов или не, Арда вече е спечелил от футболиста. В единия случай, ако той бъде продаден сега, отборът от Кърджали ще получи много добра за родните стандарти сума, с която ще си подпомогне бюджета и ще получи възможност да инвестира в качествен заместник на напусналия или в инфраструктурата си.

Във втория случай, ако Станислав остане в Арда, в негово лице клубът ще продължава да разполага с един от стойностните и конвертируеми играчи по нашите терени. Играч, който със сигурност един ден ще бъде продаден и ще напълни касата на кърджалийци. Така че и в двата случая Арда е на печалба и затова всички в клуба са спокойни за ситуацията около Стаси и неговото бъдеще.

Има и нещо друго. Със Станислав Иванов Арда даде пример как може да бъде възродена кариерата на един от най-перспективните наши футболисти и как отборът ще припечели заслужени пари от него.

Това означава, че всеки на всяко едно ниво в Арда си е свършил работата. Треньорът – защото е убедел шефовете, че Стаси му трябва. Ръкводителите – защото са повярвали на треньора и са му осигурили услугите на Стаси. А играчът – защото е направил верен избор и след като е разкрил огромния си потенциал, е показал на скептиците, че струва и е било рано да го отписват след авантюрата му зад Океана.

Author: Tyler Gonzales