Бакеро няма да подава оставка: Трябва работа, работа, работа

ЦСКА

Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро няма да подава оставка, въпреки че невогият тим загуби и от Локомотив София с 1:2. Това бе шеста загуба за „белите“ в осем мача от старта на сезона.

„Нормално е феновете да са недоволни, бесни, защото имаме лоши резултати. Но ако говорим за днешния мач, до контузията на Виктор Генев играхме много добре. След тази смяна имахме 10 минути, в които Локомотив отбеляза попадение“, започна Бакеро след мача.

„През второто полувреме отборът опита по всякакъв начин и във всяка ситуация, рискувахме да ни вкарат гол. Ако говорим за отношението на играчите и отбора, съм доволен. Опитахме до самия край, вкарахме гол, имахме възможности и желание да изравним“, добави още той.

„Има неща, които трябва да се променят. Днес играхме с различна система. Когато има загуба, трябва да анализираме. Коментарите са негативни. Не съм доволен от този резултат. Разбирам, че сме в процес на преход, имаме млади играчи, които трябва да се подобрят. Сега съм по-убеден, че ще стигнем до успехите. В живота колкото повече трудности има, толкова по-силен ставаш.

В моето съзнание съм фокусиран само върху работата. Ще се опитаме да спечелим следващия мач. Трябва работа, работа и работа”, завърши Бакеро.

Author: Tyler Gonzales