Берое има сили да се опъне на ЦСКА тази вечер

ЦСКА

Обновеният Берое започна силно първенството и след седем изиграни мача заема четвърто място в класирането. У дома подопечните на Густаво Араголаса се без грешка и спечелиха трите си досегашни срещи с Арда, Крумовград и Славия, без да допуснат гол.

Берое

Но тази вечер Берое има сериозен тест, тъй като се изправя в своя дом срещу най-титулувания клуб у нас. Срещите с ЦСКА винаги са били специални, а днешната специално ще покаже какво ниво на развитие е достигнал Берое, и може ли не само да оказва сериозна съпротива на най-добрите, а и да им се противопоставя успешно.

Това че ЦСКА сега е в нещо като миникриза не бива да заблуждава, още по-малко да омаловажи един позитивен резултат, който евентуално би постигнал Берое. Защото ЦСКА си е ЦСКА и всеки наш отбор и неговите играчи имат огромен стимул да надделеят срещу него.

Берое

Беройци в този си вид обективно разполагат с индивидуален и отборен потенциал, с който не само да дадат битка на играчите на Нестор Ел Маестро, но и да опитат да задълбочат кризата при тях.

Хубаво е, че и феновете на Берое вече започнаха да научават имената на новите чужденци и само от техните изяви зависи дали ще ги запомнят. А именно в мачове като този въпросните легионери могат да извлекат дивиденти и да покажат, че ръководството е направило правилен избор с тяхното привличане.

Author: Tyler Gonzales