Васил Драголов с емоционален призив към всички беройци

ЦСКА

Легендата на Берое Васил Драголов призова феновете на тима да бъдат търпеливи и да продължават да подкрепят всетдайно техните любимци. Знаменитият нападател, с чийто гол заралии узакониха единствената си шампионска титла, не направи драми от последните две големи загуби срещу Лудогорец и ЦСКА. 

„От една страна е неприятно, че губим с такива резултати, но от друга трябва да отчетем, че имаме тежка програма и играем срещу най-добрите, а новият ни отбор още не е направен. След паузата ни предстои и тежко гостуване на Черно море във Варна. Очаквам обаче от мач обаче връзките между отделните линии и синхрона да се подобряват, Берое да се развива в правилната посока и да се противопоставя успешно и на най-силните в групата на майсторите“, каза за Nostrabet Драголов.

„За мен е радващо, че все повече наши фенове се завръщат на стадиона, което означава, че виждат, че нещо се прави. Надявам се, че тези загуби няма да доведат до отлив от трибуните и страхотната ни публика ще подкрепя отбора, както винаги го прави. Вижда се, че футболистите се стремят да играят приличен футбол, старят се и полагат усилия. Дано занапред да изглеждаме още по-добре“, допълни Васил.

„Аз съм реалист и не се заблудих от силния старт на Берое. Очаквам този сезон да се класираме между 6-о и 9-о място, но по-важно е отборът да радва с играта си своите привърженици и всички в елита да се съобразяват с него. Иначе съм наясно, че и за в бъдеще ще се привличат млади играчи, на които ще развиват качествата, за да могат някои от тях след време да бъдат продадени. Но нали това се прави във всички клубове по света. Най-важното е Берое да върви и ако е така, никой няма да коментира политиката на шефовете“, завърши Васил Драголов.

Author: Tyler Gonzales