В Черна гора готвят промени за мача с България

ЦСКА

Черна гора не успя да победи Литва като гост в мач от евроквалификациите и мачът в Каунас завърши наравно 2:2. Преди мача балканците имаха 4 точки и при успех щяха да се изравнят със Сърбия на второто място, която пък загуби на свой терен от Унгария.

„Трябва да кажем истината – ние не сме за това, което мислим, че сме. Просто не сме готови за такива мачове. Истината понякога е болезнена, ние не сме това, което мислим, че сме, колкото и да е болезнено“, каза 33-годишният защитник Стеван Йоветич, след което коментира предстоящият мач с България.

„Мисля, че е по-добре да играем възможно най-скоро, за да забравим всичко, което ни се случи. Затова нека да идва следващия мач бързо. Жалко е, защото това поколение можеше да направи много повече, но всичко това трябва да се покаже на терена. Винаги, когато трябва, не даваме най-доброто, и нормално нищо не се случва“, допълни нападателят на Олимпиакос.

Черна гора

Селекционерът на Черна гора – Миодраг Радулович, също засегна предстоящата среща с българските „лъвове“ в Подгорица:

„Тежко е, но трябва да продължим напред. Трябва да се съвземем, чака ни още един труден мач. Загубихме точки, които не могат да бъдат компенсирани, но искаме да се върнем към победния път срещу България и да видим какво ще стане след това. Ние искахме да спечелим и да държим съдбата в наши ръце, а сега ще зависим от другите, а това е най-лошото във футбола. Все пак това е балансирана група, няма да е лесно на никого срещу Литва, измъчиха се Сърбия и Унгария у то у дома си“, заяви Радулович.

Черна гора приема България в неделя, 10.09, от 19:00 часа.

Author: Tyler Gonzales