Готови сме да се борим да станем шампиони

ЦСКА

Капитанът на Левски – Андриан Краев, сподели при прибирането на отбора в България, че тимът е натрупал безценен опит в последните мачове в Европа. „Сините“ бяха елиминирани от германския гранд Айнтрахт с общ резултат 1:3 от двете срещи. Двубоят в София завърши наравно 1:1, но в реванша във Франкфурт тимът на Николай Костов отстъпи с 0:2.

Според Краев, класата в отбора е налице и го очаква светло бъдеще, но трябва само още малко опит в подобни двубои.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Чувството беше уникално. Безценен опит за нас. Имахме нужда от това, за да си повярваме, да израснем като колектив, като отбор и да следват доста добри дни за нас“.

„Всички помечтахме до последно. Пропукахме се в последните 10 минути. Искам да благодаря на феновете за този изминал месец – месец и половина. Беше невероятно приключение за нас. Надявам се това да ни донесе увереност и да ни помага в първенството“.

Айнтрахт Франкфурт - Левски

„Сега сме доста изморени, но бързо ще се възстановим. Веднага се вдигаме, играем срещу Хебър пред нашата публика. Трябва още от утре да загатнем за какво става въпрос, че сме готови на всичко, за да се борим за шампиони“.

„Трябва да сме мотивирани от случилото се, заредени с оптимизъм. Сверихме си часовника. Не сме толкова далеч от това ниво. Трябва ни още малко опит и такива мачове да играем. Класата я имаме. Очаква ни светло бъдеще“, сподели Анди Краев.

Author: Tyler Gonzales