Жалбите за стадиона са само от едно лице

ЦСКА

Адвокатът на ЦСКА – Станислав Трендафилов, коментира темата, която вълнува най-много „червена“ България – стадион „Българска армия“. Специалистът разкри, че жалбите, спиращи строежа на стадиона, идват само от едно физическо лице. ЦСКА обаче не е страна по случая, а само има поглед към преписката между ищеца и РИОСВ. Трендафилов обаче заяви, че няма как да каже името на човека, подаващ жалбите.

„С конкретни срокове кога ще приключат тези дела не мога да се ангажирам. Всичко зависи от връчването на съответните актове на даденото лице, от неговите действия, от внасянето на съответните такси… И ако се действа недобросъвестно, а по всичко личи, че се действа точно така, то времето се удължава“, започна Трендафилов пред „Тема Спорт“.

„Винаги може да се внесе жалба, без да се плати такса, а след това процедурата повелява, че съдът трябва да окаже, че трябва това да се случи. В този период лицето не може да бъде открито на посочения адрес и се налага да се лепят известия“, продължи адвокатът на „червените“.

Трендафилов обяви, че не очаква добросъвестно поведение и затова е трудно да се даде ясен срок за край на тези дела. Успокоението е, че те не могат да се проточат с години, увери адвокатът. Той каза още, че собствениците на ЦСКА се сблъскват с поредно препятствие по строежа, но и това ще бъде преминато като летва.

Author: Tyler Gonzales