Звездата на Локото получи страхотен комплимент

ЦСКА

Бившият треньор на Локомотив Пловдив Стефан Генов определи Джовани Бариани за най-добрия нападател в нашето първенство. Бразилецът прави фурор през този сезон и е с основна заслуга „черно-белите“ да са на върха в класирането, след като постигнаха седем поредни победи в осемте си мача. Те имат и равен с градския враг.

Джовани

„За мен е вън от съмнение, че Джовани е най-добрия нападател по нашите терени в момента. Трябва да поздравим Локомотив, защото го привлече като свободен агент и само след месеци може да спечели много пари от него. Казвам след месеци, тъй като ако продължава да играе толкова силно, нещо което съм убеден, че ще прави, ще бъде трансфериран около Нова година или през зимната пауза“, каза за Nostrabet Генов.

„Хубавото е също, че Джовани е сериозен мъж и има добър характер, и всичко това, съчетано с безспорните му качества е предпоставка да успява във футбола. Той има и огромно влияние върху отбора, подобно на Димитър Илиев, което може само да радва локомотивците“, добави специалистът.

„Що се отнася до гостуването ни във Велико Търново, надявам се Локото да продължи победната си серия и да запази лидерската си позиция. Знам обаче, че ще бъде изключително трудно, тъй като познавам Емануил Луканов. Той е един много добър треньор и ще подготви Етър най-добрия начин. Все пак Локо влиза като фаворит в тази среща и ако играем както можем и го правим досега, ще имаме поводи за радост“, завърши Стефан Генов.

Author: Tyler Gonzales