Знаме против Гриша Ганчев се появи в Сектор Г (СНИМКА)

ЦСКА

При победата на ЦСКА с 3:0 като гост на Берое в Стара Загора е имало опънато знаме против Гриша Ганчев в сектора на гостите. На приложените снимките можете да се уверите как изглежда то.

Много наподобява на подобно знаме от мачовете на ЦСКА 1948, което няколко души опъват още от 2016 година, когато беше създаден проектът. На него пише „ДеМИКРЕнизация“, като Микре е родното място на финансовия благодетел на „червените“ Гриша Ганчев.

знаме против Гриша Ганчев

Припомняме, че миналата година организираните привърженици от Сектор Г обявиха бойкот на ръководството, а след серията катастрофални резултати от началото на сезона отново се надигна глас срещу фамилия Ганчеви.

Голяма част от феновете все пак са на мнение, че трудно друг бизнесмен в България би се нагърбил да финансира ЦСКА и да построи нов модерен стадион в Борисовата градина. Което е крайно належащо да се случи предвид моментното състояние на „Българска армия“.

Подобно разделение на мненията има и в другия столичен гранд Левски, където много привърженици се обявиха против Наско Сираков и дори всеки мач знамената в Сектор Б са слагани наобратно. Други пък са плътно зад легендата на „сините“ и в него виждат спасител в тежката финансова ситуация, която завари клуба преди две лета.

знаме против Гриша Ганчев

Author: Tyler Gonzales