Костов: Неслучайно бележим голове в края

ЦСКА

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, беше доволен от победата с 2:0 над Пирин Благоевград, но остана с известни забележки за представянето на отбора, особено през първото полувреме. С този успех „сините“ се изкачиха до третата позиция във временното класиране. Според Костов, това, че тимът бележи голове в края на мачовете не е случайно, тъй като отборът му е „непримирим“.

„Представянето беше разнопосочно. През първото полувреме Пирин беше по-добрият отбор. Играхме с нарушен баланс. Ще направим анализ. Може би имаше подценяваме от някои играчи. Неправилно атакувахме свободните пространства. Второто полувреме включихме на други обороти. Раздвижихме играта по фланговете. Създадохме доста положения и неприятности на Пирин. Мисля, че е заслужена победа за нашия отбор. Поздравявам феновете и играчите“, започна Костов.

Левски - Пирин Благоевград

„Винаги го правим. Неслучайно отбелязваме голове в последните минути. Непримирими сме. Играем до край, до последния сигнал. Доволен съм от играчите. Много добре се включиха двамата Асеновци. Много красиви голове вкарахме“.

„На всички разчитаме, даже на младите, които по-рядко се появяват. Има си време за всички и всичко. Разчитаме на нашия добър колектив. Вярваме в успехите си. Ритъм имахме много добър, но много национали. За тях нямаше почивка. Допълнително изтощени са. За това повечето от тях имаха почивка днес, с изключение на Кристиан Димитров“.

Левски - Пирин Благоевград

Накрая опитният специалист коментира и договорите на футболистите, с които се водят преговори за тяхното удължаване, като сподели своя оптимизъм.

„Вярвам, че всички играчи ще си удължат договорите, с които говорим. Въпрос на време е, не се меся в клубните дела. Не ми влияе нищо, тъй като всички играчи, които имат да преподписват договор, тренират много съзнателно“, завърши Николай Костов.

Author: Tyler Gonzales