Краев продължава да се дърпа за нов договор с Левски

ЦСКА

Трансферният прозорец в България вече затвори, а това бе добра новина за Левски, който иска да задържи своите основни играчи. През лятото „сините“ обаче направиха изходящ трансфер на един от лидерите си в защита – Ноа Сонко Сундберг, който бе продаден на шампиона Лудогорец.

Като цяло обаче 26-кратните шампиони запазиха ядрото на отбора и в състава останаха футболисти като Уелтън, Андриан Краев, Жереми Петрис и Хосе Кордоба. Преди две седмици пък повишеният в трети капитан – Вандерсон Цунами, подписа нов договор до лятото на 2026-а година.

Сега приоритет на клуба е да поднови контракта и на втория си капитан Андриан Краев. Настоящият договор на полузащитника е до края на сезона, а той вече отхвърли няколко предложения от страна на клуба. В последните дни упорито се пишеше, че националът е близо до това да обвърже бъдещето си с Левски, но Nostrabet научи, че това не е така и двете страни са далеч от постигане на споразумение. 24-годишният Краев все още се дърпа за нов договор, като главното различие е в исканата от халфа заплата, но разговорите ще продължат.

Андриан Краев

С изтичащи контракти пък са още Кристиан Димитров, Келиан ван дер Каап и Петрис, като последните двама не са сигурни, че ще подпишат нови споразумения.

Наскоро старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели, че се надява, че всички играчи, с които се водят преговори, ще подпишат нови контракти в скоро време.

В същото време Nostrabet научи и, че заплатата на Цунами, която е записана в новия му договор, възлиза на 12 500 евро на месец.

Author: Tyler Gonzales