Наско Сираков обяви бомбастична новина за Левски

ЦСКА

Собственикът на Левски Наско Сираков говори за представянето на отбора в евротурнирите и по други клубни въпроси, като съобщи и важна новина за клуба.

„Смятам, че отборът е в добро състояние и го показа през последния месец и половина в евротурнирите. Представихме се добре, с малки изключения, и в шампионата. Всичко е нормално и спокойно“, започна Сираков пред БГ радио.

„Мисля, че Айнтрахт е голяма хапка за нас в този момент. Най-нормалното нещо се случи, защото ние не можем да изтъкнем нито една причина защо трябва ние да ги отстраним. Далеч сме още от тяхното ниво, трябва да се работи много в България, за да стигнем до тези клубове“, добави той.

Сираков уточни, че с Николай Костов се познават от 35 години и изборът му се оказал добър и правилен, тъй като треньорът го доказал с работата си. Относно Ивелин Попов, босът каза, че играчът сам е поискал да напусне.

„Аз няма да навлизам в подробности, водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори и да има такива, които не желаят да подновят договорите си, това е техен проблем“, каза още Наско.

Той призна, че Костов не му е извивал ръцете за нови играчи, но на този етап не търсят и такива, тъй като трансферният прозорец е затворил. Сираков напомни, че имат двама централни нападатели, а и се надява Билал Бари да се завърне след 3 месеца, както и отлични млади вратари.

„Аз не се бъркам в работата на Николай Костов и не обичам да поставям цели на футболистите. За мен най-важен е следващия мач с Крумовград, и стъпка по стъпка ще отидем там, където сме заслужили. Зависи от нас“, заяви още Сираков.

„Последните 5 месеца сме погасили 3 милиона, може би и повече, от задълженията си към НАП. Надяваме се скоро да имаме споразумение с агенцията, което ние да изпълняваме. Иначе бих се радвал да побеждаваме във всеки мач, но това не е възможно. Ще има мачове, в които да направим равен или да загубим. Най-важният мач за Левски обаче остава този с НАП. Най-важно е да изчистим Левски от всички задължения и да градим отбор, с който на 100 процента да се борим за титлата“, завърши Наско Сираков.

Author: Tyler Gonzales