Неприятно е да ти вкарат в последата секунда

ЦСКА

Новият старши треньор на Ботев Пловдив – Душан Керкез, сподели, че е доволен от играта на неговия отбор, който изпусна злощастно победата над Лудогорец в Разград. Срещата завърши наравно 2:2, като „орлите“ изравниха дълбоко в добавеното време на мача. Наставникът разкри, че е неприятно да се получи гол в последната секунда, но равенството е било най-справедливия резултат.

„Доволен съм от играта през второто полувреме и как се разви нашият план. Трябва да бъдем честни – първото полувреме беше планирано, за първи 15, 20 минути, в които Лудогорец ни притисна. Имахме проблем да задържим топката. Когато играеш срещу отбор с толкова класа е нормално да играеш по този начин. Направихме няколко промени, техните играчи обаче се справиха. Неприятно е да получиш гол в последната секунда, но мисля, че равенството е справедливият резултат. Искам да пожелая успех на Лудогорец в Европа и на приятел и колега Ивайло Петев. Трябва да работим повече, да се борим. В добра посока вървим. Момчетата тренираха здраво в последните две седмици. Имаме нужда от още малко време. Щастлив съм от начина, по който изглеждахме. Трябва да бъдем като отбор, да бъдем едно цяло. Всички се бореха много“, заяви Керкез.

Лудогорец - Ботев Пловдив

„Повече опит имат Лудогорец. Имат много подобни срещи, в които изостават. Имат много срещи в Европа. Винаги се представят на шампионско ниво. Имаме още много работа, докато стигнем нивото на Лудогорец. Може би предадохме много лесно притежанието на топката в последните секунди“.

„Не обичам да коментирам работата на съдиите. Независимо дали правят грешки, или не. Всичко е част от играта и това се случва. Доволен съм от реферите в днешния двубой. Ако направят грешка, просто така се е случило“.

„Програмата ни е трудна, но трябва да покажем какво означава Ботев. Ботев е голям отбор и когато играеш срещу друг голям отбор, това е дерби. Ще се трудим много и ще гледаме срещите една по една“, завърши Керкез.

Author: Tyler Gonzales