Не отстъпваме по нищо на чужденците

ЦСКА

Християн Петров говори по актуалните теми в ЦСКА. Според него отборът вече е готов да се завърне „в играта“ след лошото начало на сезона. 

„Добре са нещата в клуба, новият треньор има добри идеи. Опитваме се да показваме най-доброто. Не започнахме много добре сезона и се опитваме да изплуваме от дупката, в която бяхме“, Петров сподели пред „Блиц“.

„Да се надяваме възможно най-високо в класирането. Винаги са високи целите в ЦСКА – титла и Купа на България. Конкуренцията на моята позиция е доста голяма, всички са много добри футболисти. Няма как да си утвърден титуляр, трябва винаги да показвам максимума – на тренировка и в мачовете.“

Християн Петров

„Случилото в края се повлия и за началото на новия сезон. Много малко не ни достигна – една дузпа, както и мачовете, които са уж сигурни, а не успяхме да ги вземем. Една точка беше разликата, така че съвсем малко не ни достигна.“

На въпрос Левски и Лудогорец ли са най-големите дразнители, той отговори: „Да, това са най-големите мачове. Зарядът е голям. Първото ми участие в дербито беше точно последния кръг, когато спечелихме с 2:0. Чувстваш се зареден. Титуляри бяхме аз, Станислав Шопов и Иван Турицов. Аз като юноша на ЦСКА винаги съм мечтал да играя в тези мачове пред толкова много фенове“. 

„Не отстъпваме по нищо на чужденците, но това е политика, не мога да ви кажа защо. Аз като българин давам 100%“, допълни Петров. 

ЦСКА, Християн Петров, Маурисио Гарсес

Author: Tyler Gonzales