Нормално е Лудогорец да иска 6-7 млн. евро за мен

ЦСКА

Най-добрият футболист на България Кирил Десподов коментира трансфера си в ПАОК, който по неофициални данни е на стойност 4,5 млн. евро. В Разград са се надявали на дори по-голяма сума – около 6-7 млн. евро, разкри самият играч.

Десподов смята, че е нормално Лудогорец да иска такава сума за него, но все пак не трябва да се забравя, че той скоро ще навърши 27 години. Той бе близо до трансфер и в Краснодар, където бяха готови да платят 6 млн. евро, но се е отказал заради ситуацията в Русия.

„Беше много тежко в последните дни. Бях по цял ден на телефона и постоянно говорех с различни хора. Много съм радостен, че ме свързваха с такива грандове, но в интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК. Те показаха много голямо уважение към мен. Тук е моментът да разкрия, че преговарях с Краснодар месец и половина, но просто нямаше как да подпиша с тях заради положението в Русия“, каза Десподов пред „Мач Телеграф“.

Да, Лудогорец не продава лесно – и това е нормално. Аз направих много силен сезон, вкарах 19 гола и дадох 22 асистенции, отбелязах 7 попадения и за националния тим. Лудогорец е нормално да иска за мен 6-7 млн. евро, но аз не съм на 20 години. Скоро ще навърша 27. Ако аз трябва да избирам в кой да вложа тази огромна сума, естествено бих избрал да го сторя в млад футболист“, каза още той.

Author: Tyler Gonzales