Помощникът на Костов изготвя специален доклад за Левски

ЦСКА

По време на паузата за национални отбори в Левски ще правят разбор на представянето си от началото на сезона, което може да се нарече обещаващо. „Сините“ играят приятен за окото футбол, а също така бяха на крачка от участие в групите на турнира Лига на конференциите.

Сега помощник-треньорът на Левски – Кирило Нестеренко, се е заел със задачата да изготви доклад за представянето на тима до този момент. Асистентът на Николай Костов показа, че може да бъде много добър анализатор и ще открои силните и слабите страни на тима.

31-годишният украинец разузнаваше съперниците на „сините“ в евротурнирите и работата му си пролича при избирането на тактическите указания в шестте мача на отбора в квалификациите на ЛК.

Тренировка на Левски

Спортно-техническият щаб е доволен и от състоянието на футболистите от началото на сезона, въпреки натрупаната умора през последния месец. Играчите получиха седмица почивка, като се събират за първо занимание в неделя, когато кондиционният специалист Тимур Скорих ще провери функционалното им състояние.

Първият мач на Левски след паузата е домакинство на Пирин Благоевград в отложена среща от шестия кръг в четвъртък, 14.09, а след това гостуват на новака Крумовград в понеделник, 18.09.

Author: Tyler Gonzales