Почваме да бием наред и ще бъдем шампиони

ЦСКА

Легендата на ЦСКА Георги Велинов смята, че армейците вече са тръгнали нагоре и оттук нататък ще става тежко за неговите опоненти. Знаменитият вратар е убеден, че през това първенство не може да стане грешка и „червените“ ще се върнат там, където винаги им е било мястото.

„В началото на сезона ни хванаха неподготвени у нас и в Европа, но успяхме да преодолеем този критичен момент. Сега мисля, че след класическия успех под Аязмото нещата започват да си идват на мястото и занапред ще се превърнем в познатия доминант по нашите терени. Това обаче ще е напълно заканомерно с оглед на огромния индивидуален и отборен потенциал, с който разполагаме. Предстои първо да започнем да бием наред, за да наваксаме изоставането, а напролет да ги довършим“, заяви за Nostrabet Велинов.

„В неделя вечерта ще отида спокоен и с настроение на любимия си „Българска армия“, за да се насладя на добра игра и поредна победа на моя любим отбор. Нали знаете рефрена, който огласяше стадионите с години: „И преди, и сега шампион е ЦСКА“. Той ще звучи с пълна сила и е актуален, тъй като смятам, че няма кой да не спре. Миналата кампания заради една дузпа изгубихме това, което заслужавахме, но през тази няма какво друго да се случи, освен шампионската титла да се завърне на „Армията“, допълни Георги Велинов.

Author: Tyler Gonzales