Сираков отправи страхотен призив към треньора и левскарите

ЦСКА

Мажоритарният собственик и легенда на Левски Наско Сираков обяви, че треньорът Николай Костов и щабът му се ползват с пълното доверие на ръководството, за да наложат идеите си. Сираков благодари и на публиката на „сините“ за подкрепата към тима по време на европейски му поход, който завърши с плейоф в Лига на конференциите.

Ето какво каза Сираков:

„Левскари, всички заедно изживяхме шест страхотни европейски вечери. За огромно съжаление, силите ни не ни стигнаха да отстраним Айнтрахт, но срещу съперник от толкова висока класа, носител на Лига Европа само преди година, се представихме повече от достойно.

Искама да изкажа огромната си благодарност за страхотната работа към треньорския щаб. Николай Костов, Кирило Нестеренко, Тимур Скорих, Божидар Митрев и Данаил Иванов остават малко на заден план през цялата кампания на отбора дотук, но с огромния си професионализъм и работохолизъм те правят огромни стъпки в развитието на отбора. Уверен съм, че футболът, който играе Левски през повечето мачове, отговаря на историческите изисквания в този клуба, а именно да се залага на атаката, на контрола на топката и да се опитваме да доминираме над съперниците.

Гордея се, че Николай Костов и щабът му без никакъв страх налагат млади футболисти, при това не за няколко минути в края на срещите, а като титуляри в най-тежките битки. Вярвам, че с този треньорски щаб всеки един футболист ще вдигне нивото си индивидуално, а отборът го чакат бляскави дни. 

В мое лице и това на клуба Ники Костов и екипът му ще получат цялото доверие и спокойствие, необходимо, за да наложат докрай идеите си и да успеят. А когато човек е скромен, талантлив и отдаден на професията си като него и екипът му, успехът няма как да не дойде. Моля и всички Вас да бъдете зад отбора. Играчите ни са изключително млади и се нуждаят ог вашата всеотдайна подкрепа, за да продължат да ни радват и да ни карат да мечтаем.

Само Левски!“

Ваш, Наско Сираков

Author: Tyler Gonzales