Страхотният Левски може да мачка и в родния елит

ЦСКА

Отборът на Левски свърши две прекрасни неща за малко повече от месец на европейския терен – премина за първи път два кръга след 13 години и заслужено спечели добри пари. Според информациите сумата надвишава два милиона евро, което означава, че ако в следващите няколко години „сините“ се представят по подобен начин в турнирите на Стария континент, дълговете им ще бъдат стопени и ще останат само един неприятен спомен.

Асими Фадига

Но най-важното е, че успешната европейска кампания вдъхна увереност в силите и самочувствие на играчите на Николай Костов и те трябва да се възползват по най-добрия начин от набраната европейска инерция с добри игри и резултати в родното първенство.

Очевидно е, че Левски успява да надгражда и да израства с всеки изминал ден. Наско Сираков намери точния треньор в лицето на Костов и под негово ръководство „сините“ не само играят дисциплинирано, умно и тактически правилно, но и изпитват удоволствие от играта.

Левски

Левски има всичко за да успява в следващите месеци, тъй като разполага с балансиран и сработен състав. Левски има и нужните стойностни играчи, които могат да се справят с всеки отбор в България. Левски има и изграден стил на игра.

Разбира се, във футбола няма нищо на всяка цена, но този Левски може да се бори за шампионска титла и успоредно с това да продължи да се развива в правилната посока за радост на многобройните му и отдадени фенове.

Author: Tyler Gonzales