Тези голове в края може да се окажат златни

ЦСКА

Наставникът на Левски Николай Костов коментира победата над Хебър Пазарджик, дошла след късен гол на Роналдо в 95-ата минута. За пореден мач „сините“ стигат до победа с късно попадение, а Костов смята, че тези късни голове може да се окажат „златни“ за отбора през този сезон.

„Няма да е всеки път така драматично. Искам по-сериозно да поздравя отбора на Хебър, тъй като се представи много добре. Не ритаха топката, подаваха си я и всичко, което правеха, беше смислено. Ние също имахме стратегия. Подаванията не можем да привикнем с тях“, каза Костов след мача.

„Публиката се изнервя, но това е нашият футбол. Ако можем да увеличим скоростта и тази на мислене, взаимовръзките ще бъдат добре. Футболистите се бориха докрай и играха добре. За мен остава ценно, тъй като футболът е такъв вид спорт, че не знаеш кога ще вкараш гол. Още веднъж победихме в последните минути“, добави още той.

„Нямахме тия емоции, които трябваше да ги има. Публиката не беше многобройна. Друга е мотивацията, когато играеш в Европа. Разбирам и играчите. Нормално подходихме, въпреки че изпитвахме затруднения. По-слаба ни беше пресата в полето на съперника. Има причина за това. Не са били фатални пропуските ни. Това е футболът, не знаеш кога ще вкараш. Ако бяхме вкарали първото, после щяхме да разиграваме по-добре и по-спокойно да придвижваме по терена.“

„Паузата за нашия отбор е 1 седмица без тренировки. Имат нужда от такава пауза играчите. Трябва да се върнем ментално добре на терена. Много са ни важни мачовете в шампионата. Тези голове в последните минути може да се окажат и „златни“, завърши Николай Костов.

Author: Tyler Gonzales