Треньорът на Берое ще реди състава без важен играч

ЦСКА

Треньорът на Берое Густаво Араголаса ще реди състава за днешното гостуване на Черно море без основния играч в атака Вини Трибуле. Нападателят е изваден от групата с решение на собственика на клуба Ернан Банато, тъй като не иска да поднови своя договор. Към него има интерес от Левски и ЦСКА, но на този етап бъдещето му остава неясно.

Според наредбата Трибуле няма право да играе в друг отбор до Нова година, дори и да реши да си разтрогне договора. Това обаче едва ли ще се случи, тъй като при всички положение обаче от Берое ще държат да получат пари за него, ако се стигне до раздяла. При това положение той едва ли ще остава редовно на пейката, защото в този случай цената му ще падне драстично и при продажба трансферната сума ще е по-малка.

Срещата между Черно море и Берое започва в 20 часа на стадион „Тича“ във Варна, като до този момент на чужд терен заралии записаха победа над Пирин в Благоевград, равен срещу Етър във Велико Търново и загуба от Лудогорец в Разград.

Варненските „моряци“ пък са спечелили и трите си домакинства – срещу Хебър, Етър и Лудогорец, като и трите победи са с по един гол разлика. Черно море заема второ място в класирането с актив от 20 точки – 6 победи и два равни, а Берое е пети с 13 пункта, спечелени след 4 победи, равен и 3 поражения. 

Author: Tyler Gonzales