Треньорът на Левски ще покаже има ли казус “Краев”

ЦСКА

Слуховете около Андриан Краев разбуниха духовете сред феновете на Левски. Дори някъде илязоха информации, че полузащитникът ще бъде забит на пейката, тъй като не искал да подпише нов договор, което е меко казано стряскащо за синята общност с оглед на това, че става въпрос за основен играч, който вече се утвърждава и в националния отбор.

Още утре обаче в началото на отложения мач с Пирин на „Георги Аспарухов“ ще стане ясна самата истина. Или по-точно Николай Костов ще покаже каква е тя. Ако Краев излезе титуляр, значи всичко е наред и място за драми няма. Но, ако остане резерва, ще излезе, че наистина се дърпа да преподпише на този етап.

Във втория случай последствията ще бъдат изцяло за футболиста, тъй като според наредбата, дори и да си разтрогне договора, няма право да играе за друг отбор до следващия трансферен прозорец, който отваря в началото на януари.

Ще изглежда обаче абсурдно Левски да изпусне един от най-конвертируемите си играчи без пари, но от друга страна, за да поддържа той висока цената си, трябва да играе редовно. Така че Наско Сираков ще бъде изправен пред сложен ребус за подхода относно Андриан Краев, разбира се, ако се окаже, че има казус „Краев“ и написаното не е медийна импровизация.

Author: Tyler Gonzales