ЦСКА е на “Българска армия”, очаквам победа

ЦСКА

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА – Красимир Чомаков, сподели пред „Мач Телеграф“ очакванията си за двубоя между „армейците“ и ЦСКА 1948. Срещата е тази вечер от 20:15 часа на „Българска армия“ и закрива неделната програма в първенството.

Чомаков изрази надежда, че ЦСКА се окопитва след лошия старт, като вярва, че в паузата за националите Нестор Ел Маестро е работил достатъчно, за да се види по-добро лице от „червените“.

Легендата заяви още, че борбата за титлата ще е много трудна, защото доста тимове са намесени в борбата за челните шест места.

„Очаквам ЦСКА да победи в този двубой. За мен истинското ЦСКА е това, което играе на „Армията”. Надявам се „червените” да спечелят. Дано по време на паузата Нестор Ел Маестро и момчетата да са работили правилно и са използвали това време“.

„Ключът към победата над ЦСКА 1948 е, че срещата е на стадион „Българска армия”. Надявам се отново феновете да са зад отбора и да са 12-ият играч. Мисля, че е време отборът да започне да доминира. Първите кръгове не ме впечатлиха“, продължи Чомаков, визирайки най-вече двата ужасни мача със Сепси. Според някогашния играч на ЦСКА в отбора в момента няма лидери, но това е проблем от години насам по негови думи. Чомаков обаче похвали „армейците“ за играта срещу Берое и победата с 3:0. 

Author: Tyler Gonzales