Palms Bet е сигурен в успеха на Джокович над Фриц на US Open

ЦСКА

Последният за годината турнир от Големия шлем – US Open, навлиза в решителната си фаза. От вторник, 05.09, стартират ¼-финалите при мъжете и жените. Любопитни сблъсъци не липсват, а фаворитите за спечелването на надпреварата отпадат един по един.

В един от най-очакваните двубои се изправят представителя на домакините – Тейлър Фриц, и рекордьора по отличия от турнирите в Големия шлем – Новак Джокович. Букмейкърът Palms Bet дава сериозно предимство на сръбската звезда с коефициент от 1.15, докато този за първата ракета на САЩ е 5.75. Това ще бъде осми мач между двамата, като до този момент Джокович е безапелационен, тъй като е спечелил всичките поредни седем срещи и е загубил едва два сета.

До този момент на турнира 25-годишният Фриц отстрани сънародника си Стив Джонсън, Хуан Пабло Варияс, Якуб Менсик и Доминик Щикер. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви. От своя страна, Джокович надделя над Александър Мюлер от Франция, Бернабе Сапата Миралес от Испания, сънародника си Ласло Джере след обрат от 0:2 сета и хърватина Борна Гоьо.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

Author: Tyler Gonzales